Als u de gegevens voor de .csv- Aedes-benchmark al heeft staan in een .csv-bestand, dan kunt u voor de controle van de gegevens het sjabloon van de Aedes-benchmark gebruiken.

Mocht u tegen de volgende melding aanlopen, dan kunt u onderstaande stappenplan volgen om dit op te lossen:

Melding: Microsoft Corporation heeft het uitvoeren van macro's geblokkeerd, omdat de bron van dit bestand niet wordt vertrouwd.

Oplossing:

1) Selecteer het bestand en klik op de rechtermuisknop

2) Ga naar 'Eigenschappen'

3) Vink het blokje 'Blokkering opheffen' aan.

LET op: Het bestand dient niet geopend te zijn bij uitvoer van bovenstaande instructie.